Om oss

Vi är ett växande nätverk av 18 ledarutvecklare med olika yrkesbakgrunder, chefs- och ledarerfarenheter, kompetensområden och personligheter. Vi finns från Malmö i söder till Luleå i norr.

Vi delar värderingar och är engagerade i samma sak, att hjälpa människor och företag att nå långsiktig framgång. En långsiktighet med ansvar för de som berörs, såväl idag som imorgon.

Vi träffas var 6:e vecka runt om i landet och arbetar kontinuerligt med att träna tillsammans och utbyta erfarenheter, hålla våra värderingar levande, utveckla nya effektiva koncept och kompetenser för att skapa bästa resultat för våra kunder.

Alla våra konsulter är djupt engagerade och dedikerade till samma syfte: att hjälpa människor och företag att nå långsiktig framgång. Genom din ledarutvecklare får du tillgång till hela nätverkets samlade kompetens.


Våra värderingar

I samtliga våra samarbeten och relationer arbetar vi utifrån värderingarna som vi förkortar URET: Utveckling, Respekt, Engagemang och Trovärdighet.

 

Ladda ner här

 


Våra ledarutvecklare

Vi är idag 18 personer med olika yrkesbakgrunder, chefs- och ledarerfarenheter, kompetensområden och personligheter. Vi arbetar utifrån samma koncept och delar viktiga värderingar. Våra kompetenser och olikheter kompletterar varandra.

Ledarskapsutveckling

Adela Carlsson

Ulricehamn

Ann-Charlotte Johansson

Göteborg
ACJ Consulting Services AB

Camilla Rova

Göteborg

Carolina Skyldberg

Ulricehamn
Liderazgo

Daniel Petersson

Stockholm
Borgstrom Business Development
Ejna Palmen

Ejna Palmén

Båstad
Erik Branden

Erik Brandén

Umeå
Holger Andersson

Holger Andersson

Stockholm
Inga-Lill Holmgren

Inga-Lill Holmgren

Stockholm
KRAFT Ledarutveckling

Johan Högberg

Helsingborg

Johanna Lindquist

Stockholm
abroLinQ AB

Jon Carnesten

Flen

Karin Aspegren

Helsingborg

Kimiya Näslund

Stockholm

Klas Loveström

Göteborg

Linda Löfvenstråle

Göteborg

Lisbeth Ångman

Göteborg
LIMA Personalinvest AB

Marianne Aava

Stockholm
KRAFT Ledarutveckling

Marlene Jageborn

Stockholm
TeamUP Business & People AB

Mathilda Ekström

Borås

Mia Bengtsson

Stockholm
Mikael Vikström

Mikael Vikström

Uppsala
Stellan Jonsson

Stellan Jonsson

Umeå

Suzanne Lång

Göteborg
Sven Wallgren

Sven Wallgren

Luleå

Tore Palmén

Båstad

 


 

Coachning

Rollen som ledarutvecklare och konsult är att ställa klargörande frågor för att du genom dina reflektioner ska bli mer medveten om din situation. Men en kompetent coach är inget bollplank. Coachning handlar om att få dig att se det du själv kanske inte sett tidigare.

Det handlar om att agera på det som är det viktiga, att tydliggöra, att kommunicera, att utmana, att dela med sig av erfarenheter och att hela tiden ha ditt och ert bästa för ögonen – att gå Vägen Upp®.

 


 

Hjälper dig att lyckas

En viktig gemensam nämnare hos samtliga ledarutvecklare/konsulter är intresset för både människa och verksamhet. Det viktigaste är ändå att den person du möter har en önskan – att hjälpa dig att lyckas!

Vi delar gärna med oss av våra erfarenheter, men coachning är kärnan i våra uppdrag. Det är du som ska nå framgång genom dig själv!


Samarbete och flera verktyg

Förutom att vara certifierade ledarutvecklare i Vägen Upp® arbetar alla med diverse kompletterande verktyg. Dessa i kombination med våra olika kompetenser gör att vi kan bidra med helhetskoncept inom ledar- och verksamhetsutveckling och vara en långsiktig partner.