Ann Hedenkrona

företag

Ann Hedenkrona

Utbildning

Rektorsutbildning
Förskoleutbildning
Stabschefs utbildning

UGL Utveckling av grupp & ledare
Mentors utbildning
Toppledar programmet
Lean The Toyota Way
PBL problembaserat lärande

 

Bakgrund

Människor och ledarskap och har alltid varit min stora passion. Att föra ihop människor och att hitta de unika drivkrafterna i olika individer är min styrka.

Jag drivs av se sammanhang och att hitta saker som kan göra skillnad i olika organisationer, stora som små.

Att se människorna vi arbetar tillsammans med är det som ger förtaget och ledare framgång och det är det som är min profession som coach att hjälpa dig att nå dit.

Ledarskap är ett väl använt ord /uttryck, det är alltid ledaren som visar vägen och går före med sina medarbetare, det är den personer som kommer att leda företaget framåt.

Därför är jag nyckelpersonen i ett coaching sammanhang för att du ska nå framgång i ditt ledarskap och balans i livet över tid.

Jag brinner för att hitta människors inre drivkraft – tro på dig själv och att inse med hårt arbete och livsbalans är allt möjligt. För mig är det viktigt att hitta den gömda 3 åringens passion, nyfikenhet, drömmar, vilja veta mer och utforska dina gömda förmågor och möjligheter.

Jag har 40 års erfarenhet av att arbeta med människor och organisationer och mer än 30 år som chef på olika nivåer inom kommunal och privat verksamhet. Jag är en innovativ person med en stor drivkraft, livserfarenhet & med en stor portion humor som älskat att möta nya människor. Jag ser verkligen fram emot att träffa just dig för kreativa möten.

Kompetenser

Förändringsledning
Ledarutveckling
Coach
Mentor
Teamutveckling Organisationsutveckling
Ideellt utvecklingsarbete
Pedagogik

 

 

behörighet - verktyg

Certifierad VägenUpp® Ledarprogram
Certfierad Affärscoach ICF

 

 #ledarutveckling, #coaching, #teamcoaching

Telefon

07018111647

Email:

Webbadress: