Vägen Upp

Vägen Upp

Vad är Vägen Upp?

Vägen Upp är värdedriven utveckling som fokuserar på relevanta utmaningar i verksamheten, ledarskapet och i livet som helhet. Vägen Upp® visar hur en positiv människosyn, konstruktiv kommunikation och kontinuerlig handling mot meningsfulla mål skapar hållbara resultat.

Vägen Upp® är värdebaserade och målorienterade svenska ledarskapsprogram från Upway AB. Vägen Upp® passar dig som vill ta ditt ledarskap till nästa nivå, skapa resultat för din verksamhet och utvecklas som människa och medmänniska.

Vägen Upp® kombinerar svenskt och utländsk forskning med konkret teori. Resultatet är program som bygger på många års erfarenhet från de kunder vi mött, av samverkan mellan konsulter och många studier i ämnet. Oavsett om vi arbetar med grupper eller individer finns det alltid med ett individuellt perspektiv då vår erfarenhet är att det är förutsättning för att nå resultat.

Varje ny organisation och individ bidrar till programmens utveckling och därför är de under ständig utveckling – precis som du också är.

Våra ledarutvecklare är alla erfarna ledare som arbetar utifrån ett coachande förhållningsätt.